Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

korting nieuwsbrief al waar manier vervolgens extra door middel bedrag iedere

Komt u ook al jaren bij dezelfde winkels voor uw boodschappen, bloemen, tuinaccesoires, kleding en andere aankopen? Weet u precies waar alles staat, wanneer iets in de aanbieding is en waar de koopjes te vinden zijn? Weet u dan ook dat uw favoriete winkels kortingen aanbieden speciaal voor trouwe klanten zoals u? Vrijwel iedere bekende winkel in ons land strooit met kortingen waar u wellicht niets vanaf weet.

De meest voorkomende en meest simpele manier om extra korting te krijgen, is door middel van de online nieuwsbrief. Vrijwel iedere bekende winkelketen heeft tegenwoordig een online nieuwsbrief waar u zich heel simpel voor in en uit kunt schrijven. Via de website laat u uw e-mailadres achter en enkele minuten later zult u al verwelkomt worden als nieuwe nieuwsbrieflezer. Grote kans dat u in deze welkomstnieuwsbrief al gelijk een flinke korting aangeboden krijgt. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen, is de nieuwsbrief afdrukken en afgeven bij het afrekenen van uw nieuwe aankoop. Hierna zult u waarschijnlijk gemiddeld één keer per week een nieuwsbrief ontvangen met nog meer aantrekkelijke kortingen, die alleen beschikbaar zijn voor lezers van deze nieuwsbrief. Kortom, als u zich niet inschrijft, loopt u al deze korting mis. De welkomstkorting die u ontvangt na het inschrijven, zal waarschijnlijk de hoogste zijn die u via de nieuwsbrief ontvangt. Dus het is verstandig om uzelf tussendoor weer eens uit te schrijven voor de nieuwsbrief en vervolgens weer opnieuw uw e-mailadres achter te laten. U ontvangt dan gewoon nog een keer de hoge welkomstkorting voor uw volgende aankoop.

Een andere veel voorkomende manier om extra korting te verkrijgen, is door middel van spaarmethodes. Deze zijn er in allerlei vormen. U bent ongetwijfeld op de hoogte van het zegeltjes-plakken ,waar veel supermarkten gebruik van maken. Dit is een goede manier om bij uw supermarkt te besparen op uw wekelijkse aankopen. U komt hier immers toch iedere week om uw boodschappen te doen , dus kunt u iedere week een aantal zegeltjes aan uw verzameling toevoegen. Uiteindelijk krijgt u met een volle spaarkaart vaak een vast bedrag aan korting op uw boodschappen of ontvangt u een volledig boodschappenpakket gratis. Het kost u vrijwel geen moeite en u bespaart er toch al snel mee.

Een nieuwere vorm van korting sparen, is door middel van spaarpasjes. Vooral kledingwinkels, parfumeries en drogisterijen maken gebruik van deze vorm van korting sparen. Bij uw aankoop kunt u gratis een spaarkaart aanschaffen en op deze kaart wordt vervolgens het bedrag van al uw aankopen bijgehouden. Heeft u een bepaald bedrag bereikt, dan wordt er een tegoed op uw kaart geschreven van een vast percentage van het gespaarde bedrag. Dit tegoed geldt dan vervolgens als korting op uw volgende aankoop. Op deze manier spaart u dus korting door middel van uw vaste aankopen.

Let voortaan dus goed op of er in uw favoriete winkels ook mogelijkheden zijn om extra te besparen op uw aankopen.  Veel winkels maken gebruik van extra vaste-klanten-kortingen.

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?