Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

kinderen ze prijsvragen parken hun prijsvraag al pretparken zomervakantie weer hoe

U kent het vast wel. De zon gaat weer schijnen, de kinderen gaan weer lekker buiten spelen en de zomervakantie komt weer in zicht. Bij uw kinderen gaat het al weer kriebelen want zon betekent immers zwembaden, pretparken, vakanties naar het buitenland en uitjes naar de speeltuin. Of toch niet? Wat als u gewoonweg geen geld heeft om al die uitstapjes te betalen? Hoe zorgt u dan toch dat u en uw kinderen de vakantie doorbrengen zoals uw kinderen graag zouden willen? De oplossing is simpel.

Dat uw kinderen de zomerkriebels krijgen zodra de zon gaat schijnen is helemaal niet zo gek. Alle pretparken, vakantieparken en zwembaden gaan namelijk vanaf dat zelfde moment flink adverteren voor hun activiteiten. Op TV wordt je geconfronteerd met vrolijke kinderen en gezellige geluiden, op de radio worden de beste parken aangeprezen, op school en in de stad hangen grote posters met blije kinderen in grote parken en vaak krijgen kinderen op school ook nog boekjes en folders mee vol activiteiten voor in de zomervakantie. Dan wordt je vanzelf enthousiast. Maar al deze parken en baden doen dat niet voor niets. Ze hebben de aandacht nodig zodat u ook daadwerkelijk met uw kinderen van hun aanbod gebruikt zult maken.

Gelukkig maken pretparken, vakantieparken en zwembaden niet alleen reclame voor hun activiteiten via TV, radio en folders. Om u extra te motiveren voor hun aanbod, schrijven ze vaak ook prijsvragen uit. Met deze prijsvragen kunnen dan kaartjes gewonnen worden voor het park. Omdat het gaat om parken die zich richten op kinderen, gaat het ook vaak om prijsvragen voor kinderen. Op die manier kunnen uw kinderen dus zelf zorgen voor een fantastische zomervakantie! Natuurlijk wel met een beetje hulp van u.

Vaak laten pretparken en andere parken weten dat ze een prijsvraag hebben, via hun reclameboodschappen. Dus via die vrolijke berichten op de TV,  de radio of in folders. Het loont daarom om goed op te letten de komende tijd. Een makkelijkere manier om een prijsvraag te vinden voor het favoriete park van uw kinderen is internet. Zoek gewoon op prijsvraag of wedstrijd en de naam van het pretpark, vakantiepark of zwembad en het resultaat verschijnt. Zo simpel is het. Vervolgens kunnen uw kinderen zich uitleven op een kleurplaat of een kijkdoos of mogen ze bedenken wat ze het aller leukst aan een pretpark vinden. Dan nog even opsturen en afwachten maar.

Natuurlijk betekent deelnemen aan een prijsvraag of wedstrijd niet direct winst. Maar aan hoe meer prijsvragen u en uw kinderen meedoen, hoe groter de kans is dat u gratis op stap gaat deze zomer. Daarbij krijgt u bij veel prijsvragen sowieso al korting op een bezoekje aan een pretpark als bedankje voor uw deelname. Heeft u dan echt heel veel pech, dan kunt u niet gratis maar in ieder geval goedkoper uw zomervakantie doorbrengen.

Kortom, speur het internet af en laat uw kinderen zich uitleven voor een fantastische vakantie!

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?