Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

kinderen pretpark wat naar bos kunt vaak vinden leuk leuke maken

De kosten voor een dagje naar een pretpark met twee kinderen rijzen vaak de pan uit. De entreetickets zijn bij elkaar al ongeveer honderd euro. Dan komen er nog benzinekosten bij, omdat u waarschijnlijk niet op loopafstand van het pretpark woont. Bent u eindelijk in het pretpark dan moet er natuurlijk ook wat gegeten en gedronken worden. De medewerkers van het pretpark verkopen u graag wat te eten en te drinken tegen woekerprijzen. Maar naast dagjes naar het pretpark kosten ook andere uitjes vaak onnodig veel geld.

Kinderen willen vaak wat leuks doen, maar zoals in de situatie hierboven beschreven staat, kost dit wel veel geld. Het is mogelijk om zelf met wat creativiteit een heleboel geld te besparen en de kinderen toch een leuke tijd te geven. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen met kinderen die ze waarschijnlijk net zo leuk vinden als een dagje naar een pretpark gaan.

Wat erg leuk is – maar alleen bij goed weer – is een picknick organiseren in een park. U maakt dan samen met de kinderen kleine hapjes zoals worstjes in bladerdeeg, mini sandwiches en zelfgebakken koekjes enzovoort. Bij warm weer is het wel van belang dat u voldoende drinken meeneemt. Vervolgens neemt u enkele spelletjes en wat speelgoed mee en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het park.

Veel kinderen vinden het ook leuk om een bos te bezoeken. In het bos zijn namelijk vele spannende dingen te vinden. Zet bijvoorbeeld een leuke speurtocht uit voor de kinderen in het bos. Laat ze van te voren boekjes lezen over wat er allemaal te vinden is in het bos aan paddenstoelen, dieren en dergelijke. Als u een aantal dagen later met de kinderen naar het bos gaat, kunt u hen van alles laten verzamelen. Wanneer u dit mee naar huis neemt, kunt u hier thuis een mooi kunstwerk van maken met de kinderen.

Wanneer u met uw kinderen toch naar een pretpark wilt, dan is het mogelijk om dit goedkoper te maken. Er zijn vaak wel winkels of spaaracties waar u bijvoorbeeld het tweede kaartje gratis krijgt of waar u een bepaald bedrag aan korting bij elkaar kunt sparen. Daarnaast zijn er ook bepaalde websites die regelmatig leuke kortingsacties aanbieden voor pretparken en dierentuinen.

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?