Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

ze speelgoed kinderen speelotheek dagen nieuws iets zo paar kunt nu

U kent het vast wel. Op verjaardagen, tijdens Kerst, op Sinterklaasavond, in de vakantie en eigenlijk het hele jaar door, worden uw kinderen verwend met cadeautjes. Bij iedere gelegenheid krijgen ze nieuw speelgoed. Niet alleen van uzelf, maar ook van opa en oma, tantes, ooms, vriendjes en vriendinnetjes en ga zo maar door. Of het nu groot of klein, goedkoop of duur is, het maakt niet uit, zodra ze iets nieuws in handen hebben zijn ze niet moe te krijgen, zo blij zijn ze. Enkele dagen later hebben ze echter zoveel gespeeld met de nieuwe aanwinst, dat ze er alweer op uitgekeken zijn. Het nieuwe is eraf en het speelgoed verdwijnt weer in de kast. Nu is het wachten op de volgende feestelijke gelegenheid om uw kinderen weer aan het spelen te krijgen. Kan dit nu niet makkelijker? En vooral, goedkoper?

Natuurlijk kan dat! In iedere stad vind je tegenwoordig wel één of meerdere Speel-o-theeken. Hier hebben ze een gigantische voorraad aan speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ze beschikken over de nieuwste successen uit speelgoedwinkels, maar ook over de klassieke varianten die nog goed aanslaan bij uw kinderen. Van computerspelletjes en spelcomputers zelf, tot hamertje tik en ganzenbord, u vindt het allemaal bij de Speel-o-theek. Daarbij hebben ze niet alleen speelgoed om binnenshuis te gebruiken, maar ook speelgoed voor in de tuin, op de camping of op het strand. Ideaal tijdens de vakantieperiode. Zo kunnen uw kinderen in de vakantie bijvoorbeeld leren lopen op stelten, of leren fietsen op een éénwieler en wat dacht u van een ouderwetse springstok of een opblaasbaar zwembad?

Nu zult u misschien denken dat zoveel speelgoed niet gratis te verkrijgen is. Dat is ook niet zo, maar het is wel goedkoop! U kunt vaak al voor een paar euro per jaar lid worden van een Speel-o-theek. Verder werkt dit dan hetzelfde als een videotheek of bibliotheek. U gaat ernaartoe, kiest een aantal leuke dingen uit voor uw kinderen en bij de kassa betaalt u per speelgoed een kleine prijs. Vaak gaat dit dan maar om een paar cent per stuk. Een stuk goedkoper dan kopen dus. Al het speelgoed kunt u voor een aantal weken huren, maar ook voor een paar dagen, het is maar net wat u liever heeft. Raakt uw kind er niet op uitgekeken? Dan hoeft u niet terug naar de Speel-o-theek, maar kunt u ook met een simpel telefoontje uw huurperiode verlengen.

De kans is echter groot, dat dit weinig voorkomt. Het succes van de Speel-o-theek komt namelijk voort uit het speelgedrag van uw kinderen. Kinderen raken snel uitgekeken op speelgoed. Als het nieuw is, vinden ze het fantastisch en kunnen ze er dagen mee spelen. Na een aantal dagen is het nieuwe er echter af en raken ze verveeld. Bij de Speel-o-theek kunt u het speelgoed dan gewoon omruilen voor iets nieuws en houdt u uw kinderen dus tevreden. U bespaart een hoop geld als u steeds voor een paar cent iets nieuws huurt, in plaats van dat u voor tientallen euro’s iets nieuws moet kopen.

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?