Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

vakantie per eigen persoon zo nederland europa goedkoop binnen twee

Eind mei is het bedrag op ieders salarisstrook altijd net iets hoger dan normaal dankzij het opgebouwde vakantiegeld. Wacht u ook al maanden met smart op dit bedrag om nu eindelijk de knoop door te hakken? Gaan we wel of niet op vakantie deze zomer? Grote kans dat u uw keuze inderdaad af laat hangen van de hoogte van uw vakantietoeslag. Een veertiendaagse reis richting zon, zee en strand is dan ook niet goedkoop, of wel?

Gaat u het liefst uitgebreid veertien dagen op vakantie in een all-inclusive hotel buiten Europa? Nee, dan is uw reis niet goedkoop. Zelfs als u binnen Europa op vliegvakantie gaat en kiest voor een appartement zonder verdere verplichtingen, bent u nog niet goedkoop uit. Maar waarom zou u ook zo’n dure vakantie boeken? Besparen op een fantastische vakantie is lang niet zo moeilijk als u wellicht denkt en er is een grote kans dat u zelfs op vakantie kan zonder uw vakantiegeld helemaal op te maken.

De oplossing is simpel: een vakantie in eigen land. Een veertiendaagse vliegvakantie binnen Europa kost u al snel € 1000 per persoon en dan heeft u nog niet gegeten. Twee weken vakantie binnen Europa met uw eigen auto kost nog zo’n € 600 per persoon zonder uw boodschappen mee te rekenen. Een tweeweekse vakantie binnen Nederland kost u echter maar tussen de € 150 en € 300 per persoon! Daarmee bespaart u dus minstens € 300 per persoon op uw verblijf.

Een vakantie in Nederland is natuurlijk niet alleen goedkoop, anders zouden de meeste vakantiegangers alsnog voor een duurdere bestemming kiezen. Een vakantie in eigen land heeft alles wat u van een geslaagde vakantie kunt verwachten. De temperaturen in de zomer lopen de laatste jaren regelmatig op naar de 30°C, vanaf campings in Zeeland en op de Waddeneilanden loopt u zo de zee in en achter de duinen en in het binnenland is het ook heerlijk vertoeven in de Nederlandse bossen. Genoeg afwisseling te vinden in de natuur dus. Bent u toch liever wat actiever bezig? Ook dan kunt u zich goed vermaken in Nederland. Zo zijn er overal in Nederland wel een dierentuin, pretpark en avonturenpark te vinden. U kunt ook gratis de hunebedden of het drielandenpunt bezoeken, door het centrum van één van onze Hanzesteden lopen of de klederdracht in Volendam bekijken. Kortom er is genoeg te beleven in eigen land.

Wat krijgt u verder voor die € 150 à € 300 per persoon? Twee weken lang vermaak voor uw kinderen en uzelf op een moderne camping. Een mooie tent met eigen keuken, bedden en tuinset. Dagelijks schoongemaakt sanitair en een heerlijk zwembad. Dat kan écht alleen in Nederland.

Twijfel dus niet langer en ga op vakantie! Hou geld over van uw vakantietoeslag door een tent te huren op een mooie camping in Nederland. Vermaak voor de kinderen en rust en activiteiten naar wens voor uzelf, helemaal gratis. Op twee weken vakantie met zijn vieren bespaart u maar liefst minstens € 1200 euro. Bedenk eens wat u allemaal met dat geld zou kunnen doen!

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?