Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

zorgverzekering zorgvergelijker consumentenbond jaar zorgverzekeringen door goedkoopste alle heeft mensen wat

De zorgverzekering: voor veel mensen een flinke aanslag op hun besteedbare ruimte. Wat veel mensen niet beseffen is dat zij nogal eens een duurdere zorgverzekering hebben dan nodig is. Je gebruikt immers lang niet alle zorg die door je zorgverzekering vergoed wordt. De voorwaarden en vergoedingen van de zorgverzekering veranderen ieder jaar. Het loont daarom zeker om elk jaar je verzekering eens goed tegen het licht te houden en te onderzoeken of je zorgverzekering nog wel bij je past. Er zijn echter zoveel zorgverzekeringen dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig biedt de Consumentenbond ook dit jaar de Zorgvergelijker aan. Vorig jaar maakten meer dan 1 miljoen mensen gebruik van de Zorgvergelijker. En niet voor niets!

De Consumentenbond heeft namelijk alle zorgverzekeringen voor het jaar 2012 vergeleken op prijs, dekking en kwaliteit. De Consumentenbond vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betrouwbare, objectieve en onafhankelijke informatie over zorgverzekeringen. Daarom kunnen zowel leden als niet-leden van de Consumentenbond de Zorgvergelijker gratis raadplegen.

de Zorgvergelijker 2012 heeft ruim 4800 zorgverzekeringen van bijna alle zorgverzekeraars op een rijtje gezet en met elkaar vergeleken. Door je wensen en voorkeuren in te vullen kom je er binnen enkele minuten achter wat de beste en goedkoopste zorgverzekering is voor jouw persoonlijke situatie. Je ziet direct wat je kunt besparen ten opzichte van je huidige zorgverzekering. Bovendien kun je dit jaar voor het eerst direct een zorgverzekering afsluiten via de Zorgvergelijker. Je kunt je huidige zorgverzekering tot en met 31 december 2011 opzeggen. Het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is mogelijk tot en met 31 januari 2012.

Met de Zorgvergelijker 2012 kun je zowel basisverzekeringen als aanvullende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Hoewel het erg verleidelijk is voor de goedkoopste zorgverzekering te gaan (in 2012 blijkt de Gewoon ZEKUR Polis van Univé de goedkoopste basiszorgverzekering te zijn, voor €92,50 per maand), neemt de Zorgvergelijker van de Consumentenbond ook de aanvullende voorwaarden mee in het bepalen van de meest geschikte zorgverzekering. Dit maakt de Zorgvergelijker 2012 tot een uitermate handig hulpmiddel bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2012. Surf dus snel naar de website van de Consumentenbond en stop met teveel betalen!

 

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?