Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

speelgoed kijken kopen winkel kind leuk probleem tweedehands toch kortingen sommige

Speelgoed is tegenwoordig niet goedkoop, maar hoe kan je daarop nu besparen?
- Eerst en vooral kan je kijken, is er geen alternatief? Je kan bijvoorbeeld een voetbal kopen voor 10 euro, maar misschien kan je in een andere winkel dezelfde voetbal aanschaffen voor 7 euro. Probeer dus altijd te kijken, kan ik dit speelgoed niet in een andere winkel goedkoper kopen?
- Een tweede alternatief is speelgoed kopen als tweedehands, deze kwaliteit is misschien iets minder maar je kan er wel hetzelfde plezier aan hebben. Let wel op dat je geen beschadigde stukken koopt, dit is natuurlijk niet zo leuk voor een kind.
- Een derde tip die wij voor jullie hebben is, verkoop het speelgoed dat niet meer gebruikt wordt tweedehands, op deze manier kan je nog iets terugkrijgen voor je gebruikte speelgoed.
- Elektrisch speelgoed kan vaak niet meer werken, als dit voorvalt kan je eerst en vooral eens kijken of je nog garantie hebt, je kan op internet kijken of er nog mensen dit probleem hebben en of er een oplossing voor is, in sommige gevallen kan je het zelf ook oplossen of kan de winkel van aanschaf het probleem oplossen.
- Sommige winkels geven tijdens bepaalde periodes grote kortingen, zoals bijvoorbeeld een paar dagen voor Sinterklaas. Dan worden er grote kortingen gegeven omdat ze toch nog hun voorraad speelgoed zouden kwijtraken. Dit is de uitgewezen kans om toch nieuws speelgoed voor je kind aan te schaffen.
- Maak zelf speelgoed. Op het internet zijn genoeg websites waarop je verschillende bouwplannen vind voor leuk en leerrijk speelgoed.

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?