Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

kinderen thuis kinderfeestje zij leuk samen kinderfeestjes wat geld activiteiten geven

Heb je twee of misschien wel drie of meer kinderen thuis rondlopen? Dan heb je ieder jaar te maken met de kinderfeestjes. Hoe zorg jij dat een kinderfeestje gezellige verloopt voor de jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes?

Als kinderen jarig zijn willen zij graag een feestje geven. Veel ouders denken dat het duur moet zijn, maar waarom moet het duur zijn om gezellig te maken? Kinderen zijn tegenwoordig veel dure kinderfeestjes gewend, maar vroeger ging het er heel anders aan toe. De kinderfeestjes werden thuis gehouden en de kinderen hadden veel plezier. Samen knutselen, koek happen, spijker poepen, allemaal activiteiten die men thuis kan organiseren.

Wij geven je tips hoe je thuis een kinderfeestje leuk vorm kan geven. Geld besparen kan eenvoudig en is in tijden als deze van de economische crisis ook wel eens nodig. Bespaar daarom geld op activiteiten als kinderfeestjes. Je hoeft geen dag naar een pretpark te gaan om te zorgen dat de kinderen plezier hebben. Hier kun je dus makkelijk geld op besparen. Kinderen kunnen thuis ook gelukkig zijn. Bedenk samen met de kinderen wat zij leuk vinden om te doen, samen een film kijken, koekjes bakken, koek happen, er zijn zoveel activiteiten die thuis gedaan kunnen worden. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je ze aanpast aan de leeftijd en de doelgroep. Jongens en meisjes vinden tot een jaar of tien hetzelfde leuk maar vanaf die leeftijd vinden er veel veranderingen plaats.

Vraag aan je kinderen wat zij graag willen doen met een kinderfeestje en denk zelf mee. Maak samen een lijstje en kies dan wat het gaat worden. Kinderen zijn tevreden als zij hun energie maar kwijt kunnen. Heb je thuis de ruimte? Organiseer een kinderfeestje dan bij je thuis en zoek een paar leuke activiteiten uit en de middag zal voorbij vliegen. Geld besparen begint bij de dure kinderfeestjes! Laat je niet overhalen door de kinderen, zij hoeven niet met tien vriendjes naar een pretpark. Dit zijn meer vakantieuitjes voor het gezin, maak dat aan de kinderen duidelijk en zij zullen in gaan zien dat pretparken een luxe zijn en dat een kinderfeestje ook leuk kan zijn als je thuis blijft. Laat de kinderen eens zien hoe gezellig je het kunt maken met een paar kinderen over de vloer, samen buiten wat drinken en spelen. Zeker weten dat je thuis een leuk kinderfeestje beleefd met zijn allen!

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?