Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

kunt heeft al uzelf behandeling bad wat volledig welness heerlijk rust

De vakantie is aangebroken, maar het weer in Nederland werkt nog niet echt mee. De ideale dagen om uzelf te trakteren op een heerlijk ontspannend dagje in een welness center. De entreekosten van zo’n center lopen echter al snel hoog op, waardoor u niet snel een aanvullende behandeling zult nemen. Terwijl juist deze behandelingen zorgen voor de ultieme ontspanning. Een heerlijke massage, een hammam behandeling, gezichtsmasker of pedicure, om volledig tot rust te komen en op uw best naar huis terug te keren. Wat dacht u ervan om het eens om te keren? Bezuinig op uw entreegeld en houdt daarmee budget over om uzelf een uitgebreide schoonheidsbehandeling te geven. Hoe? Trakteer uzelf en eventueel uw partner op een welness dagje aan huis.

Het enige wat u nodig heeft om uzelf een goedkope welness behandeling te bezorgen, is uw badkamer met bad of douche, een aantal zelfverzorgingsproducten en eventueel uw bed als massagetafel. Uiteraard heeft u ook een aantal uurtjes vrije tijd nodig om volledig te kunnen ontspannen. U kunt uw welness behandeling eenvoudig beginnen met een heerlijk warm bad of een warme douche. Sprenkel wat geurige badlotion in uw warme bad voor een rustgevende sfeer. U kunt ook een radio neerzetten of een mp3 speler beluisteren, met rustgevende muziek. Behandel uw huid vervolgens met een reinigende scrub. Bij iedere drogist is een tube al voor een paar euro te verkrijgen. Om uw warme bad goed af te sluiten, kunt u uzelf verwennen met een heerlijk schuimend badschuim. Deze koopt u al voor € 2,- bij de meeste drogisterijen. Heeft u samen met uw partner een ontspannen dag? Smeer elkaar dan in met het badschuim, zodat het nog meer lijkt op een echte hammam behandeling.

Na een rustgevend warm bad of douche, kunt u in een badjas of trainingspak even heerlijk tot rust komen met een gezichtsmasker en een kopje thee, koffie of fris. Een gezichtsmasker koopt u al voor een paar cent bij de drogist. Het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Terwijl het masker uw gezicht behandelt, kunt u even rustig wat eten en drinken. Nadat u het masker vervolgens verwijdert heeft, kunt u met een vochtinbrengende bodylotion uw hele lichaam insmeren om uw huid goed te verzorgen. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een dergelijke bodylotion al in huis en anders kunt u er al één aanschaffen voor € 1,-.

Om uw behandeling goed af te sluiten en volledig tot rust te komen, kunt u uw partner verwennen met een massage en natuurlijk ook andersom. Uw bed kan goed dienen als massagetafel. Neem even de tijd voor elkaar en creëer een volledig ontspannen sfeer. Een stokje wierook in de slaapkamer kan zeer ontspannend werken. De beste massages worden gegeven met massageolie. Als u geen flesje heeft staan, kunt u deze aanschaffen voor zo’n € 2,-. U heeft echter niet perse massageolie nodig, een beetje extra bodylotion zorgt ook voor een soepele huid.

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?