Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

sportschool sporten heeft manier we wilt gezonde weer kunt hardlopen naar

De vakantieperiode is zo goed als aangebroken. Of u nu op vakantie gaat naar de Franse kust, de Oostenrijkse bergen of heerlijk tot rust komt in ons eigen landje, binnenkort breekt ongetwijfeld de dag aan dat u er weer op u best uit wilt zien, in uw mooie bikini, hippe zwembroek, romantisch jurkje of nieuwe overhemd. Als de zon schijnt, willen we nu eenmaal allemaal laten zien dat we ons goed voelen, dat we er mooi uitzien en dat we echt genieten tijdens de vakantie. De kans is groot dat u zich op dit moment nog helemaal niet zo goed en mooi voelt en graag nog wat kilo’s kwijt wilt, voor dat de zwemkleding aan kan. Tegenwoordig schijnt een regelmatig bezoekje aan de sportschool dan het meest voor de hand te liggen. Sporten is dan ook een gezonde vorm om af te vallen, maar een sportschool is wel aan de dure kant. Besparen terwijl u op een gezonde manier afvalt, kan gelukkig ook.

Als u af wilt vallen door middel van sporten, dan is dat een goed begin. Het is een gezonde manier om vet te verliezen en tegelijk spiermassa aan te maken, wat weer goed is voor allerlei lichamelijke processen. Sporten in de sportschool is makkelijk, omdat u hier beschikking heeft over allerlei toestellen en apparatuur en omdat er waarschijnlijk altijd wel eentje bij u in de buurt zit. Voor een sportschool moet u echter een maandelijks bedrag betalen, om gebruik te mogen maken van hun faciliteiten. Met een beetje geluk kunt u er dan wel voor kiezen om bijvoorbeeld maar één maand te sporten, maar bij sommige sportscholen moet u gelijk een heel jaar lid worden. U begrijpt dat de kosten hiervan dus snel op kunnen lopen. Vindt u de voordelen van de sportschool deze prijs wel waard? Zorg er dan in ieder geval voor, dat u zelf iets te drinken meeneemt naar uw sportsessie. Drankjes zijn in de sportschool meestal veel duurder dan in de winkel, door uw eigen drinken mee te nemen bespaart u dus toch een paar euro.

Vindt u de sportschool het geld niet waard? Dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven. Zeker nu het weer langzaam wat beter wordt, is het heerlijk om buiten te sporten. Met één of meerdere vrienden of vriendinnen kunt u bijvoorbeeld een vaste tijd afspreken om samen te gaan hardlopen. Samen sporten is goed voor de motivatie en buiten hardlopen kost u niets. U heeft natuurlijk wel een goed paar hardloopschoenen nodig, maar u heeft ook goede sportschoenen nodig als u naar de sportschool gaat.

Is hardlopen niets voor u? Geen probleem. U kunt ook op een ontspannen manier voor meer lichaamsbeweging zorgen. Ga eens een keertje met uw kinderen voetballen of tennissen in het park. Vinden uw vrienden dat ook een goed idee? Ga dan gezellig met z’n allen. Het is ook leuk om voor iedereen een voetbal-,volleybal- of tennistoernooi te organiseren. Op die manier heeft iedereen een leuke dag en zijn jullie ook nog eens gezond in beweging. Goed voor u, uw vrienden en de kinderen.

 

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?