Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

openbaar vervoer aanschaffen goedkoper zo moet altijd heen gebruiken bijvoorbeeld terugreis

Het openbaar vervoer kan ook een geweldige oplossing zijn, maar op het eerste gezicht lijkt dit wel aardig duur te zijn.

Wel, het openbaar vervoer is ook duur als je telkens opnieuw een tickettje moet aanschaffen. Daarom is het volgens ons beter dat je pas het openbaar vervoer gebruikt als je het eigenlijk veel moet gebruiken. Want in die situatie kan je een abonnement aanschaffen wat vele malen goedkoper uitkomt. Je kan ook altijd tickets kopen waarmee je meerdere keren het openbaar vervoer kan gebruiken, hierop krijg je ook vaak meer korting. Het is ook mogelijk om groepstickets aan te kopen, dit is ook goedkoper omdat je met een groter aantal personen van die dienst gebruik maakt.

Wat ook mogelijk is, is het aanschaffen van een totaalpakket. Zo verkopen verschillende instanties dagtickets waarbij een heen en terugreis is inbegrepen met het openbaar vervoer, en waar ook een daguitstap inzit. Zo kan je bijvoorbeeld een ticket aanschaffen met de heen en terugreis met het openbaar vervoer en dat ticket geld ook als toegangsbewijs in bijvoorbeeld een pretpark. Zo kom je altijd goedkoper uit dan dat je alles apart koopt.

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?