Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

ze kinderen zo kunt weer kinderfeestje kind n jaar ouder feestje

Ieder jaar is het weer feest. Letterlijk. In uw geval misschien zelfs wel meerdere keren per jaar. Als uw kind jarig is, moet dat natuurlijk gevierd worden. Niet alleen met familie en vrienden, maar ook met de vriendjes en vriendinnetjes van uw zoon of dochter. Want wat is een kinderverjaardag zonder kinderfeestje? Kinderen hechten veel waarde aan zo’n feestje en hoe ouder ze worden, hoe meer ze de feestjes met elkaar gaan vergelijken. Ze willen zelf het allerleukste, hipste, mooiste, langste en beste feestje geven. Als ouder raakt u snel verstrikt in dat spelletje en heeft u geen andere keus dan mee te doen. Omdat er al zo veel jaren, zo veel kinderfeestjes gegeven zijn, is het wel steeds moeilijker om iets origineels te verzinnen. Een makkelijke oplossing is het inhuren van allerlei apparatuur en entertainers. Dat is echter ook een dure optie. U kunt het ook makkelijk zelf, voor veel minder!

Vooral jonge kinderen zijn snel tevreden. Het belangrijkste voor hen is dat ze lekker bezig zijn. Aan u dus de taak om te zorgen dat ze zich niet gaan vervelen. Dat lijkt een hele klus, maar met de juiste middelen valt dat best mee. U kunt een kinderfeestje gewoon thuis geven. Buiten als het lekker weer is, of gewoon binnen als het weer tegen zit. Bij een Speel-o-theek huurt u verschillende spellen en attributen voor de juiste leeftijd en u verzint er een soort parcours bij. Buiten kunt u bijvoorbeeld een zes-kamp opzetten voor de kinderen, met stelten lopen, doelschieten, koekhappen, etc. De winnaar krijgt een mooi prijsje, maar ook de rest van de kinderen wordt beloond met een leuke traktatie. Zo zijn ze allemaal blij. Hebben ze ook nog kadotjes bij zich? Laat ze deze dan omstebeurt verstoppen, zodat uw kind ze kan zoeken. Spanning gegarandeerd! Zo’n kinderfeestje kost u dus bijna niets, u betaalt slechts een paar euro voor het speelgoed van de Speel-o-theek en voor de traktaties.

Zijn uw kinderen al wat ouder en niet meer tevreden te stellen met een zes-kamp? Geef het kinderfeestje dan een mooi thema. Oud-Hollandse spelletjes doen het heel goed sinds het succes van “Ik hou van Holland”. U kunt dat spel bijvoorbeeld met de kinderen spelen, aangevuld met echt koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje –prik-me, etc. Juist omdat het waarschijnlijk jaren geleden is dat de kinderen deze spelletjes speelden, vinden ze dat nu weer fantastisch.

Zien uw kinderen het toch niet zo zitten? Dan is het klassieke slaapfeestje ook nog een goedkoop alternatief. U moet dan natuurlijk wel plaats hebben voor een aantal vriendjes en/of vriendinnetjes. Ieder kan z’n eigen luchtbed en slaapzak meenemen en u hoeft alleen maar te zorgen voor een aantal leuke – vooral nieuwe - DVD’s, popcorn en frisdrank. De kinderen vermaken zichzelf, goedkoper bestaat niet!

Kortom, ook in uw eigen huis of tuin is het mogelijk om uw kind te verblijden met het leukste feestje van het jaar. Zo bespaart u flink op de locatie en het materiaal!

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?