Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

hun ze opleiding behandeling door beauty schoonheidsbehandeling laten nieuwe ondergaan gratis

Is het al weer een tijdje geleden dat u een schoonheidsbehandeling hebt ondergaan en is uw huid er echt weer aan toe? Schreeuwen uw voeten gewoon om een pedicure? Of wilt u echt weer eens wat anders met uw haar, maar wilt u geen tientallen euro’s neertellen voor een professionele behandeling in de kapsalon? Kies dan voor een goedkope of zelfs gratis behandeling door professionals in opleiding. Voor iedere schoonheidsbehandeling is een goedkoper alternatief.

Iedere kapper, schoonheidsspecialist, pedicure en andere beauty specialist moet eerst een opleiding volgen om uiteindelijk echt aan de slag te mogen in een salon. In het laatste jaar van hun opleiding moeten ze dan vaak laten zien wat ze kunnen in een leerwerkbedrijf van hun opleiding. Hier krijgen ze, net als tijdens hun stage, te maken met echte klanten en leren ze om te gaan met de bijkomende taken in een salon. Voor de leerlingen dus erg leerzaam en voor u een goedkope optie op uw haar te laten verven of knippen, uw voeten te laten verzorgen of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. De prijzen in deze leerwerkbedrijven zijn namelijk altijd een stuk lager dan in de gemiddelde kapsalon. U wordt namelijk behandeld door leerlingen, die hun diploma nog niet behaald hebben. Daarentegen staan ze wel garant voor een goede kwaliteit, hun opleiding zit er immers al bijna op, waardoor ze bijna hetzelfde niveau hebben als een afgestudeerde beauty specialist.

Bent u toch niet zo zeker over de kwaliteit van deze beauty specialisten in opleiding? Dan zijn er ook nog andere opties om uzelf goedkoop te laten behandelen. Een beauty specialist is namelijk nooit uitgeleerd. Na hun afstuderen, worden er constant nieuwe technieken en nieuwe producten uitgevonden. De specialisten moeten dan ook constant bijgeschoold worden om deze nieuwe technieken onder de knie te krijgen en om met de nieuwe producten te leren werken. Na een uitgebreide theoriecursus komt hier natuurlijk ook altijd een stukje praktijk bij kijken. Door het hele land zijn er daarom opleidingscentra voor beauty specialisten, waar zij na hun theoriecursus ook praktijkervaring opdoen. Hier zijn ook altijd echte klanten voor nodig, in dit geval modellen genoemd. Deze modellen hoeven niet te voldoen aan de standaarden voor fashionmodellen, ze hoeven alleen maar de wens te hebben om een behandeling te ondergaan. In het opleidingscentra wordt u vervolgens gratis behandeld door de professionals en krijgt u vaak ook nog een extraatje mee.

Op deze manier kunt u dus flink besparen op uw kappersbehandeling of schoonheidsbehandeling, zonder in te leveren op de kwaliteit. Bij de leerwerkbedrijven kunt u een afspraak maken wanneer u wilt en betaalt u een klein bedrag. Bij de opleidingscentra moet u zich eerst aanmelden als model en ontvangt u vervolgens de beschikbare data waarop u een behandeling kunt ondergaan. Deze behandeling is dan ook wel gratis en verzorgd door afgestudeerde professionals.

Bespaar voortaan dus op uw uiterlijk en zie er toch fantastisch uit.

Interessante links

Hoogste spaarrente hebben?